Igår vaknade jag med ont i halsen.. Sket i det och gick in till centrum av Boulogne (där jag bor) för att kolla på en franskakurs. Dom jag pratade med där pratade bara franska och jag kände mig rätt stolt när jag förstod i stort sett allt dom sa. Kursen som dom har kostar ca 240 € vilket är sjukt billigt eftersom att det är en kurs som räcker ända till sommaren, och det är just det som är problemet. Jag vet inte om det är värt att betala 240 € för tre månader. På ett sätt känns det som att jag lär mig nästan lika mycket av att bara vistas i landet och ha språket runtomkring mig. Jag skulle lika gärna kunna sätta mig och kolla på fransk tv lite då och då eller skriva ner ord som jag läser som jag inte förstår. Ja, vi får se hur det blir med det där!
 
Efter det åkte jag in till Paris för att träffa Eni och Jenn. Jenn blev dock tvungen att jobba så det blev bara Eni samt två vänner hon hade träffat som hette Hanna och Frank. Det visade sig dock att Frank var rätt så dryg så vi tyckte mest att det var jobbigt att han var med. Vi gick till en känd glassbar och käkade världens godaste glass med smak av mörk choklad och salt karamell.
 
Eni tänkte gå på en guidad tur på Sacre Coeur så jag tänkte följa med henne. Vi fastnade dock på något café där det var happy hour så vi drack ett par drinkar och så hade vi helt plötsligt missat rundturen. Kvällen blev därför så att vi köpte en flaska vin och bara vandrade runt i Paris samtidigt som vi drack vin och pratade. Paris är verkligen en romantisk stad under kvällstid. Vi gick förbi en bro där det satt en kille och spelade saxofon och vi kollade på Eiffeltornet när det glittrade så som det gör en gång i timmen. Vi gick sedan och åt en löksoppa innan vi åkte hem.
 
Jag fick så sjukt ont i halsen när vi åkte hem och jag har knappt kunnat sova i natt på grund av den. Nu känns det dock lite bättre så jag hoppas att det håller på att vända!
 

Kommentera

Publiceras ej