Förra onsdagen skulle Pär komma till Paris och jag var så himla taggad eftersom jag hade saknat honom så mycket. Jag jobbade till ca ett på natten och efteråt skulle min värdpappa skjutsa mig till hotellet som vi skulle bo på. När jag kom dit mötte Pär mig i lobbyn och jag var så himla lycklig. Vi gick upp till hotellrummet som var som en liten lägenhet och när han skulle visa mig runt så var helt plötsligt Samuel och David där också. Gissa om jag blev chockad! 
 
Eftersom att jag kom dit rätt sent så blev det kortspel och sen sängen, för trötta var vi nog alla!
På torsdagen åkte vi till Notre Dame och gick upp i tornen eftersom att jag aldrig hade gjort det förut. Efter många, många, många trappor kom vi upp och det var fin utsikt som från så många andra ställen i Paris.
Mina bästa grabbar <3
På fredagen tog vi sovmorgon och var på hotellet typ hela dagen och sen följde Pär med mig när jag skulle åka och jobba för att träffa Lila och prata lite med mina värdföräldrar. När vi kom tillbaka var jag helt trött och kände mig dessutom sjuk och eftersom att vi skulle ha fest med mina amerikanska kompisar senare ville jag bara ta en alvedon och sova ett tag så jag kunde vara lite piggare senare. De andra började tjata på mig om att gå på en promenad, men jag ville inte det eftersom jag ville vara pigg senare. De tjatade och tjatade och jag blev bara mer och mer irriterad. Till slut var jag så irriterad att jag nästan ville gråta. Sen fick jag ett sms av Eni som skulle komma på festen, hon stod nere på gatan, så bara därför följde jag med ut och var måttligt sur på Pär och de andra. När jag går ut på gatan och säger typ "Grattis, nu fick ni som ni ville!" (väldigt bittert) så vänder jag mig om och där står Alice. Jag skrek rätt ut, kastade mig i hennes armar och började störtböla!
I samma veva kom Eni som aldrig hade sett mina kompisar förut (föruom Pär) och visste inte riktigt vad hon skulle tro. Jag blev så himla, himla chockad och så himla, himla glad!!
Min bästa, bästa, bästa Alice! ♥♥
 
Sen blev det fest. Jag var jättetrött men sket i det och festade på ändå. Vi drog sedan ut på en bar och dansade innan vi tog taxin tillbaka. Här har ni partygänget:
På lördagen besökte vi alla Montmartre och Sacre Coeur samt gick på en liten shoppingrunda fast utan shopping. Vi gick även till Cafe Les Deux Moulins som Amelie från Montmartre jobbar på och käkade lunch. Jag testade att äta råbiff vilket faktiskt var mycket, mycket godare än jag tänkte mig! Sen blev jag tvungen att åka och jobba eftersom att mina värdföräldrar skulle på ett bröllop, otur!
 
På Café Les Deux Moulins:
 
På söndagen ville de andra åka upp i Eiffeltornet samt gå på Louvren, men eftersom att jag och Pär redan hade gjort det så bestämde vi oss för att gå på akvariet som ligger alldeles bredvid Eiffeltornet. 
Sen mötte vi upp de andra för att äta en crêpe och sedan åka till Louvren. I stället för Louvren gick jag och Pär på Musée D'Orsay.
På måndagen var vi tvungen att checka ut från hotellet klockan elva och eftersom att alla var trötta och vi alla hade packning så spenderade vi dagen med att gå på Starbucks, gå i en galleria och sedan gå på McDonalds där vi spenderade typ resten av dagen fram till att jag var tvungen att fara och jobba. Det var så himla jobbigt att säga hejdå till dem. Jag grät som ett litet barn och gjorde det typ resten av kvällen. Som tur är så ses vi snart igen, mindre än en månad kvar nu!
 
TACK för den här helgen mina fina vänner och TACK Pär som tog initiativet. Du är bäst!! ♥
 
Klev som sagt upp tre på morgonen för att ta första tåget mot Paris. Fem byten senare var jag änligen framme. Jag var så himla trött och ville bara hem och sova. Eftersom att min värdpappa och Lila var i Thailand och min värdmamma var i Spanien var jag helt ensam hemma i två dagar efter jag kom hem vilket var väldigt, väldigt skönt. Det var så himla underbart att bara få ligga i sin egen säng och sova!
 
Jag hade en himla bra resa ändå även fast jag var sjukt trött och började känna mig ensam i slutet. Jag kan tänka mig att det hade varit roligare att tågluffa med en kompis, men nu är jag i alla fall många erfarenheter rikare. Jag ångrar inget. Det enda som riktigt sög på resan var Interlaken eftersom att jag hade velat haft fint väder så att jag hade fått se bergen och den fina naturen.
 
Under hela resan som varade i 13 dagar hann jag med att besöka 8 länder och åka 29 tågresor. Jag spenderade säkert flera dagar sammanlagt på tåg. Egentligen är det värdare och billigare att åka mycket nattåg, men eftersom att det ofta innebär att man måste vänta ett par timmar i en stad mitt i natten så kände jag som ensam tjej att det var bättre att bo på hostel.
Sammanlagt så kostade allt som allt ca 7000 :- för två veckors tågluff vilket jag tycker är en väldigt billig resa! Dock så gick jag aldrig ut och festade på kvällarna då jag inte riktigt kände mig bekväm med att gå ut ensam plus att de man träffade på hostelen ofta också var backpackers som var trötta och bara ville sova.
7000 :- med resa, 1 natt på hotell och 8 nätter på hostel är väldigt billigt ändå!
Amsterdam, Amsterdam. Vad ska man säga? Det var en himla fin stad. Jag visste inte att det var så mycket vatten i staden, den var ju som en labyrint eftersom att det såg i stort sett rätt likadant ut överallt. Det var mycket fina hus som var lite sneda och vinda vilket jag tyckte om. Grejen var bara att jag var helt ensam vilket kändes konstigt i en stad som Amsterdam som är känd för droger, sex och prostitution. Lite tragiskt ändå om ni frågar mig. Jag spenderade i stort sett hela dagen med att bara gå runt och titta. Jag tänkte gå till Anne Franks hus där det nu är ett musem, men när jag till slut hittade det så var kön in alldeles för lång för att jag skulle palla stå och vänta. Det spöregnade dessutom och jag hade inget paraply.
Jag gick i stället runt i affärer och shoppade lite smågrejer.
På eftermiddagen tänkte jag ta tåget till Paris eftersom att jag var så trött och kände mig lite ensam, men tydligen så kunde jag inte ta direkttåget som jag tänkte ta eftersom att jag var tvungen att reservera biljetten flera dagar i förväg. Jag kunde dock reservera för morgondagen men jag var så himla trött, less och grinig så jag sket i det och valde en mycket längre tågresa med typ 4 eller 5 byten bara för att jag var så less på att alla tågresor mot Paris tydligen måste innebära reservation plus att de var rätt otrevliga på tågstationen. Tåget jag tänkte ta nästa morgonen gick 03.45 så jag gick iväg för att kolla om hostelet jag bodde på kvällen innan hade ett rum ledigt. På vägen dit blev jag stoppad av en filippinsk kille som även han sökte hostel, så han fick hänga på mig. Tyvärr hade de inga rum kvar på hostelet så vi fick gå jättelångt för att till slut hitta ett ställe eftersom att typ alla hostels var fullbokade eftersom att det var fredagkväll.
Vi gick där och pratade jag och den där killen och han ville att vi skulle hänga på kvällen, visst tänkte jag. Vi gick och käkade på en kinesisk restaurang och det var en så himla konstig stämning. Han sa typ ingenting, det var som att han var rädd för att råka stöta på mig eller något eftersom att han visste att jag hade pojkvän och middagen var bara så himla konstig. Till slut sa jag att jag var skittrött och gick hem, tur det! Det är så himla jobbigt när man ska sitta där och försöka prata och så får man knappt någon respons alls. Han var i alla fall sjukt konstig. 
Sen tog jag spårvagnen tillbaka till hostelet och gick och la mig typ nio på kvällen för att jag var så trött och för att jag skulle upp så tidigt till mitt tåg nästa morgon.