Jag måste fixa en adapter till uttagen här. Dom sa att det var samma som i sverige men det var det inte, alltså kan jag inte ladda datorn som laddar ur när som helst.
Jag har i alla fall varit på en barbeque med grannar till familjen ikväll. Jag tänkte att det inte skulle vara något märkvärdigt, men sju vinglas senare slutade det med att både jag och min hostdad och alla andra var fulla. Kul! Jättekonstigt ändå att min första kväll i Messery blev så!
Batteriet på min dator håller på att ta slut nu så jag lägger upp bilder så fort jag har fixat en adapter! 
Puss!
Efter en massa farväl och gråt är jag äntligen i Stockholm. Flyget går 09.45 imorgon bitti så nu ska jag snart sova. Jag sover på Jumbo Stay Hostel som är ett vandrarhem typ en bit från Arlanda. Det går gratis transfer till flyget varje kvart så det är super. Värt att nämnas är kanske att det här vandrarhemet är i ett flygplan, lite coolt ändå men inte så speciellt märkvärdigt!
Skriver mera imorgon när jag har anlänt till Messery! 
 
Nu har jag sagt hejdå till nästan alla. Har bara ca 5 stycken kvar vilket känns ganska skönt, det är jobbigt att säga hejdå till folk. Ikväll åker jag som sagt till Stockholm och imorgon till Genéve. Jag tror att det kommer kännas bra, jag har en känsla av att familjen kommer att vara jättetrevliga och snälla. Jag fick ett mail nu idag att jag ska ta med mig badkläder eftersom att det är 26 grader där, hur nice?!
Idag är det städning som står på schemat. Hela min källare som är kaosartad efter all packning och stökning.