1. Ska försöka börja jobba igen så fort det bara går, är verkligen sugen på att tjäna pengar med tanke på att jag tjänar typ 4000 i månaden här = går mest bara back. De har bytt system på jobbet medan jag har varit borta så jag har börjat och gjort en utbildning via nätet nu när jag har varit här så att jag kan få börja så fort som möjligt!
  2. Jag ska göra högskoleprovet den 28/3. Försöker plugga ca 10 sidor varje dag i övningsboken som jag har med mig, ska även försöka ta en heldag kanske när jag kommer hem och göra ett gammalt prov bara för att träna.
  3. Den 10/4 åker jag till Paris igen över en helg bara för att få träffa mina vänner igen som bor där. Det är ju trots allt enklare att hälsa på dem medans de bor i Europa än när de flyttar tillbaka till USA.
  4. 25-27/6 har vi köpt biljetter till Bråvalla festival i Norrköping med en massa bra artister, jag är astaggad!
Förutom allt detta så är jag sugen på att bara komma hem till vardagen igen, flytta in i lägenheten igen, tjäna pengar, fixa i lägenheten och sen till hösten vill jag försöka komma in på något plugg.
Se pappa, jag lallar väl på rätt så mycket men jag har planer också ;) <3
Från onsdag till i lördags åkte vi till den stora staden New York. Vi blev lurade på ditvägen att flyget var inställt och freakade ut lite men det löste sig och på tillbakavägen var alla flyg till Miami utom vårt inställd på grund av det snöiga vädret som rådde. Peppar peppar tog vi oss dit och tillbaka i alla fall.
Vi bodde en gata från Times Square, väldigt centralt alltså och helt perfekt.
Trots den korta tiden hann vi se och göra det vi hade planerat, det vill säga Times Square, Frihetsgudinnan, Twin Towers, Brooklyn Bridge, American Natural History Museum, Central Park och Empire State Building.
Den här killen var nog den mest kreativa musikern jag har sett, han hade byggt ett enda stort instrument som gjorde att han kunde spela typ 7-8 instrument samtidigt med hjälp av linor som var kopplade till armar och ben.
Times Square
Brooklyn Bridge
 
Jag har tagit mycket mer bilder, men jag har ingen sladd till kameran så jag kan inte överföra dem till datorn..
 
Alla hjärtans dag spenderades en hel del på stranden. Först en massa sol och bad.
 
Sen delade vi på en drink som såg ut som en kokosnöt, som man dessutom fick ta hem.
 
Sen packade vi väskan med en massa gott och begav oss till stranden igen för att bara mysa, titta på stjärnorna och sitta och sjunga till en massa bra musik.
Sen bestämde vi oss för att det var dags för lite party och gick till en bar med livemusik och beställde denna sjuka drinken som vi fick betala alldeles för mycket för. Det är lätt att bli lurad på priserna här eftersom att de lägger på skatt och serviceavgift efteråt, så det blir ca 20-30% dyrare än man först tror.
Vi hade en världsbra alla hjärtans dag i alla fall!