Idag tog jag, Eni och Jenn tåget till Vernon och sedan buss till Giverny. Anledningen var att det var där konstnären Claude Monet bodde och där han målade många av sina kända tavlor. Ni har säkert sett hans tavlor med vatten och näckrosor. Vi var alltså och besökte hans hem och trädgård samt dammen han fick sin inspiration från.
 
Giverny var en typisk liten by på Frankrikes landsbygd med stenhus och klätterväxter överallt.
 
Vi kom in till hans trädgård och såhär såg det ut:
Tusentals olika sorters blommor som växte vilt och högt.
 
Den berömda dammen med näckrosor och pilträd. Det var dock tråkigt att alla turister förstörde bilderna, det här var nog den bästa jag fick till där det inte syns allt för många.
 
Claude Monets hem
 
När vi sett allt bestämde vi oss för att kolla runt lite i Giverny innan vi skulle ta tåget tillbaka.
Det var jättemånga loppisbord längs vägen som vi gick och kollade på. Vi gick sedan till en resturang och tog en kaffe innan vi åkte hem.
Idag har jag varit med en italiensk tjej som heter Yasmine och kollat i affärer vid Champs Elysées som är den stora boulevarden vid Triumfbågen. Köpte mina första macarons (från McDonalds), de var goda. Blev även luftjuckad på av en kille som var kanske 13 när jag stod och kollade på en dansshow. Jag själv märkte ingenting förutom att han stod bakom mig tills dess att en annan kille sa det till mig. Blev så chockad att jag inte visste alls hur jag skulle reagera. Jag sa typ tack, tack och gick därifrån i stället för att typ skälla ut han (eller typ ge han en smäll - oops).
I stort sett alla killar jag har träffat på här så himla konstiga och så himla på. Jag är glad att jag har en svennebanan! ♥
 
Gick förbi Louis Vuitton och knäppte denna bild. Tycker killen som kom med på bilden ser så himla stekig ut. Man kan liksom se framför sig att han tänkte gå in där.
 
 
Ikväll frågade Eni om jag ville följa henne på en gratiskonsert. Självklart sa jag!
Det var Jack Garrett som spelade, en artist jag aldrig hört talas om förut. Jag lyssnade lite på honom på spotify och tyckte att det lät bra. 
Konserten var magisk! Han var så himla talangfull och hade världens underbaraste röst med världens tonsäkerhet. Bättre live än på inspelning!
 
Hängde lite med han och hans kompis efteråt också samt köpte en LP som han signade.
Så glad att jag följde med, mer sånt!!