Nu är jag i Stockholm och väntar på flyget till Umeå som går 13.50. Det känns så konstigt att vara i Sverige igen efter 3,5 månader i Frankrike. Inser att svenska inte är det finaste språket, franska är mycket finare. Köpte nyss lite frukost också och det kändes så himla konstigt att killen bakom disken inte pratade franska eller engelska. Allt känns lite upp och ner nu!Det var fint imorse när vi flög.


Jag hade turen att ha en reskompis, bästa Pauline. Blev lite förvånad när jag vaknade och tittade på henne och så hade hon virat in hela huvet i en halsduk.


Själv körde jag på luvan. Kunde dock inte sova mer än en timme av tre, jag som tänkte gå på droskan ikväll, vi får väl se hur det går!


Idag är min sista arbetsdag och imorgon åker jag hem! Var ju först tänkt att jag skulle bo på hotell inatt, men nu verkar det som att värdpappan kanske ska stiga upp och skjutsa mig. Jag är bara lite orolig att jag kommer få stressa jättemycket på flygplatsen eftersom att dessa människorna är världens största tidsoptimister! 
Ikväll blir det mitt sista luciaframträdande som jag hoppas kunna gå på eftersom att jag måste lämna tillbaka lucialinnet innan jag åker hem. Igår tjänade vi 40 schweizerfranc var vilket är ca 300 spänn så det lönar sig!
 
Taggad på att komma hem!!

Jag vann förresten en tvådagarsbiljett till party på juldagen + annandagen på folkets hus!
 
Har för första gången i mitt liv fått vara lucia ikväll. Insåg när jag såg den här bilden vilken fruktansvärt dålig hållning jag har. Miss Puckelrygg!!