Förlåt för att jag suger på att blogga och lägger upp bilder typ en månad efter att det hänt.
 
Förr, förra helgen hade Lila barnkalas på lördagen. Det var sammanlagt sex barn så det var ett rätt lugnt kalas vilket var väldigt skönt. Jag och mamman hade styrt upp skattjakt och olika lekar. Vi fick dock improvisera fram nya lekar under kalaset eftersom att barnen knappt kunde sitta stilla och ville ha nya aktiviteter hela tiden.
 
På söndagen följde jag med familjen till Disneyland. Det var den första soliga dagen på länge så därför var det helt fullsmockat med folk överallt och kötid på minst 30 minuter på alla attraktioner. Men eftersom att det är rätt stort var det häftigt att bara gå runt också och se alla miljöer. Det är så häftigt att se hur de har byggt upp alla miljöer så som grottor, öken, regnskog osv osv.
Entréen.
Lila var taggad på att se prinsessor.
Familjen.
SLOTTET!!
Min fina värdfamilj ♥
Tänk er att ALLT är fake. All sten, det stora trädet, alla löv osv.
Hängbro.
I en av grottorna.
Sen åkte vi den första av två attraktioner. Det var en båt inomhus som var inspirerad av Pirates of the Carribean. Det var som en kanal som man åkte i och så åkte man genom piratbyar, fängelsehålor och annat och överallt var det piratdockor. Det var dock bara jag som tyckte att det var häftigt, de andra var inte så imponerade haha!
Sen åkte vi nästa attraktion som också var en båt. Den var dock mer inriktad på jultraditioner runtom i världen och annonserades som "Världens gladaste båttur". Det var i stort sett julmusik och dansande dockor överallt men också den här var häftig! :)
Sen var det julparad genom parken.
Med fakesnö såklart!
Och jultomten!
ALLT fake!
 
En bra dag helt enkelt!

Kommentera

Publiceras ej