Förra onsdagen skulle Pär komma till Paris och jag var så himla taggad eftersom jag hade saknat honom så mycket. Jag jobbade till ca ett på natten och efteråt skulle min värdpappa skjutsa mig till hotellet som vi skulle bo på. När jag kom dit mötte Pär mig i lobbyn och jag var så himla lycklig. Vi gick upp till hotellrummet som var som en liten lägenhet och när han skulle visa mig runt så var helt plötsligt Samuel och David där också. Gissa om jag blev chockad! 
 
Eftersom att jag kom dit rätt sent så blev det kortspel och sen sängen, för trötta var vi nog alla!
På torsdagen åkte vi till Notre Dame och gick upp i tornen eftersom att jag aldrig hade gjort det förut. Efter många, många, många trappor kom vi upp och det var fin utsikt som från så många andra ställen i Paris.
Mina bästa grabbar <3
På fredagen tog vi sovmorgon och var på hotellet typ hela dagen och sen följde Pär med mig när jag skulle åka och jobba för att träffa Lila och prata lite med mina värdföräldrar. När vi kom tillbaka var jag helt trött och kände mig dessutom sjuk och eftersom att vi skulle ha fest med mina amerikanska kompisar senare ville jag bara ta en alvedon och sova ett tag så jag kunde vara lite piggare senare. De andra började tjata på mig om att gå på en promenad, men jag ville inte det eftersom jag ville vara pigg senare. De tjatade och tjatade och jag blev bara mer och mer irriterad. Till slut var jag så irriterad att jag nästan ville gråta. Sen fick jag ett sms av Eni som skulle komma på festen, hon stod nere på gatan, så bara därför följde jag med ut och var måttligt sur på Pär och de andra. När jag går ut på gatan och säger typ "Grattis, nu fick ni som ni ville!" (väldigt bittert) så vänder jag mig om och där står Alice. Jag skrek rätt ut, kastade mig i hennes armar och började störtböla!
I samma veva kom Eni som aldrig hade sett mina kompisar förut (föruom Pär) och visste inte riktigt vad hon skulle tro. Jag blev så himla, himla chockad och så himla, himla glad!!
Min bästa, bästa, bästa Alice! ♥♥
 
Sen blev det fest. Jag var jättetrött men sket i det och festade på ändå. Vi drog sedan ut på en bar och dansade innan vi tog taxin tillbaka. Här har ni partygänget:
På lördagen besökte vi alla Montmartre och Sacre Coeur samt gick på en liten shoppingrunda fast utan shopping. Vi gick även till Cafe Les Deux Moulins som Amelie från Montmartre jobbar på och käkade lunch. Jag testade att äta råbiff vilket faktiskt var mycket, mycket godare än jag tänkte mig! Sen blev jag tvungen att åka och jobba eftersom att mina värdföräldrar skulle på ett bröllop, otur!
 
På Café Les Deux Moulins:
 
På söndagen ville de andra åka upp i Eiffeltornet samt gå på Louvren, men eftersom att jag och Pär redan hade gjort det så bestämde vi oss för att gå på akvariet som ligger alldeles bredvid Eiffeltornet. 
Sen mötte vi upp de andra för att äta en crêpe och sedan åka till Louvren. I stället för Louvren gick jag och Pär på Musée D'Orsay.
På måndagen var vi tvungen att checka ut från hotellet klockan elva och eftersom att alla var trötta och vi alla hade packning så spenderade vi dagen med att gå på Starbucks, gå i en galleria och sedan gå på McDonalds där vi spenderade typ resten av dagen fram till att jag var tvungen att fara och jobba. Det var så himla jobbigt att säga hejdå till dem. Jag grät som ett litet barn och gjorde det typ resten av kvällen. Som tur är så ses vi snart igen, mindre än en månad kvar nu!
 
TACK för den här helgen mina fina vänner och TACK Pär som tog initiativet. Du är bäst!! ♥