Nu har det gått mer än en vecka sedan jag kom hit till Paris. Måste säga att jag är jättenöjd hittills. Familjen är så himla snäll, både föräldrarna och Lila. Jag har mitt egna rum som är jättefint (och som behöver städas) och jag känner aldrig att jag behöver fråga om lov för saker som jag gjorde med den förra familjen, även fastän jag inte behövde. Jag känner mig mycket mer bekväm här och föräldrarna känns mer medelklass än överklass (även om det har ett asnice hus och äger en Porsche). De går på konserter, åker och campar på festivaler, har tidningar med nakenfoton på toan och kommer ibland hem 4 på nätterna och sover till 12. De känns avslappnade och softa helt enkelt och känns mer som min nivå än den förra familjen då de åkte och sportade hela tiden, var ständigt stressade och räknade kalorier.
 
De känns även mycket mer seriösa då de nu snart ska skriva ett kontrakt där det står att jag kommer jobba 35 h i veckan och tjäna 100 €. Från början sa de 30 h och 80 €, men eftersom att de ändrat skoltiderna så blir det mer, vilket inte gör mig något! 
De skriver varje dag ner hur många timmar jag har jobbat och har jag jobbat för mycket får jag antingen jobba mindre veckan efter eller extra betalt.
 
Annars så har jag träffat lite nya kompisar, om än få än så länge. Den jag har kommit närmast är Eni, har även hängt lite med Nora. I veckan ska jag försöka träffa en tjej som heter Yasmine, en tjej som heter Jenn samt en tjej som heter Jordie som inte bor så hemskt långt från mig.
Jag har gått mycket i Paris och i Boulogne och sett många nya och fina ställen, Jag har köpt nya skor samt stickat klar en vante och läst ut en bok. Jag har även sett Paris after dark och ett glittrande Eiffeltorn.
 
Kan nog inte säga mer än att jag är nöjd! :)
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej